31-10-07

HALLOWEEN (HEKSEN)DUURLOOPJE


heksen17Vanavond afgesproken met loopvriendjes & vriendinnetjes om ons duurloopje samen te lopen (griezelen) kwestie om wat in de sfeer te blijven  ! Dirksje V & Rita C wisten  een "sfeervolle"  routehalloweenfakkel
uit te kiezen ... dwars door onverlichte paden ,bosjes , boerenweggetjes ...kortom alles om een geslaagde duurloop op z'n  "Halloween's" te doen slagen met een hartslag die 10 te hoog was door de angst aanvallen ...;-)) Maar we hebben ons wel "vreselijk" geammuzeerd...kzou wel die rit eens willen herdoen maar dan in klaar lichte dag halloween7

21:45 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

29-10-07

NIEUWE UITDAGING,NIEUWE START ,EN NOG MEER NIEUWE VRIENDEN

flacfriends
Sinds verleden week terug van de partij , na 2 x loslopen , Zaterdagmorgen om 8 u met  de vriendjes & vriendinnetjes van FLAC ons "Duurloopje" 10 km  op de "Zilten" gaan trotseren en vanavond terug met dezelfde "meute" (met zelfs een nieuwe aanwinst Francis ! nog een volbloed die Marathon "bezetene is )op de piste onze 10km met enkele versnellingen als "tussendoortje"    De lange "Drafpassen" van de "Snelle flacy's" waren niet aan mij bestemd , ik heb braafjes mijn eigen tempootje versneld , trouw aan mijn niveau zodat ik progressief terug kan bouwen aan mijn nieuw doeleind ... vanaf 1Nov geven we dan weer "een lap op het schema"  Maar eerst nog een extraatje van de Coach "versnellingen loop en een 7km rit)"  En a propos MARIO, KOEN, en JAN! DIKKE PROFICIAT !MET DE MARATHON PRESTATIE IN ETTEN LEUR  EN  VOOR JULIE & RUTHJE IN DUBLIN EEN HEEL DIKKE PROFICIAT MET JULLIE PR VAN OP JULLIE VRIENDINNEN MARATHON AVONTUUR   .... zie hun blog voor verslag ... gratis nen GUINNESS !!!!!

21:47 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

24-10-07

VERLOSSEND MAILKE VAN DE COACH ...


lirgy20020805-09Een simpel mailke kan toch wonderen doen... 1 dat ik er weer tegenaan mag ;-) & 2 dat ik een voorjaarsmarathon mag lopen:-O ! en dat zal AntwerpMarathon 2008 worden op 20 April !

 Ziezo ! we weten weer waar we aan beginnen maar eindigen ???  dat is ander "haver" 

Vandaag een "Herfstlosloopje" gehouden in het Sterrebos (heb daar al de seizoenen al bijna meegemaakt) zon 50min gedraafd met een hartslag niet hoger dan 135 ,een heel losmakend  ritje ,km's ? weet ik niet gewoon paadje in & uit  ... en vanaf morgen zijn we weer weg met het serieuze werk (alé met de glimlach mee natuurlijk) ik moet al beginnen met verschuiven , omdat we een weekendje weg zijn ...Brugge !

 CHARME HOTEL MONTANUS  montanus4klik op foto ;-)

20:51 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

22-10-07

IK BEN UIT HET "STAL" GEBROKEN !!!!

Het kon niet meer veel langer meer duren , ik beken nu dat voor mij lopen een verslaving is ! niet meer niet minder !

hobbyVanavond mocht ik mijn eerste "drafpasjes" terug aanvangen na het "Marathon avontuur"  Samen met de "Flacfriends" naar de Atletiek piste een paar tourkes gaan loslopen ... geen pijntjes of stijve botjes& spiertjes ... zelfs mijn hartslag bleef onder nul !!(meter vergeten aan te doen) enfin ... twas gewoon zalig , nog eens loslopen deze week en vanaf  November nieuw schema (op snelheid) en dan op naar mijn nieuwe uitdaging voorjaar 2008 ;-))))))

20:51 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

19-10-07

NA DE EUFORIE VAN EINDHOVEN NOG EEN WEEKJE RUST ...

contenderrollend2

Verplichte rust !! Coach Mario raad aan pas vanaf volgende week terug te beginnen  met mijn"drafpasjes"  2 x 8 km losdraven....

Ben nu echt in een "afkick" periode denk dat dit het moeilijkste deel is uit het marathon schema GELOOF ME VRIJ !! kom bijna gek !!!

Dus wordt het "Bloggen" en "Nagelbijten" ....en "aftellen"  ... :-(((((

AAN ALLEN DIE DE LAATSTE LOODJES LEGGEN VOOR "HUN" MARATHON ...HEEL VEEL  SUCCES ...LAAT DE KRIEBBELS MAAR KOMEN !!!!!

 

08:12 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

17-10-07

3 DAGEN NA DE MARATHON ....

horsy
En voel me nog altijd als een "Renpaard"  ;-) Maandag morgen dacht ik eerst ik geraak hier mijn bed niet uit !! maar het waren enkel de eerste pasjes , mijn boven benen ,en buikspieren waren wat stram ,niet  erg ,maar ik voelde ze ...

In de namiddag heb ik samen met mijn schat naar een Welness center gegaan ,een geschenk van onze "Dartsfriends" (dank !!!) we konden daar (privé) van de sauna, Hamman, openlucht Brubbelbad, Zwembad 30° ,aroma douche's enz ..kortom GENIETEN !! 

Gisteren voelde ik bijna niks meer en vandaag gedaan !! 

Ik ben nu nog maar pas aan het beseffen ,wat een mens op 1 jaar toch kan bereiken ...met een aangepast schema van een super coach(1000xdank) , de juiste voeding ,en heel veel steun ... EEN TIP!  Als je aan een "doel" werkt vb een Marathon, omring je met mensen zoals : een goeie coach (zoals Mario) ,een toffe vrienden groep zoals Bloggers Unite , Flac-volbloeden, Mol Dartsfriends en heel belangerijk! loopmaatjes zoals( Els , Diana & Rita ) en een echtgeno(o)t(e)(zoals mijn schatje)  die je door dik en dun steunt en das de helft van het lukken ...zeker weten !

EN als je dan nog aan toe voor  voor "het goede doel" loopt als MAKE A WISH wel kan de rest er ook bij ...;-) en a propos we hebben nu reeds  11000 Euro verzameld !!!

BEDANKT IEDEREEN xxx

12:01 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

16-10-07

MARATHON EINDHOVEN ...THE DAY(S) AFTHER...

Gisterennacht geen oog dicht gedaan ...de 42km nogmaals gelopen ...zelfs met mijn medaille in bed gekropen ...;-)paard29

 Nu eventjes serieus...eerst een kort verslagje van de "42km rit" Aan de start stonden alle "bloggers" al klaar , voor het eerst enkele van  onze Nederlandse vrienden ontmoet  Richard (de grapjas) Mauris(met zijn grote lens) Petra (spring in tveld)enz ... dan maar naar het "front" gewandeld samen met Edith  Jan en nog enkele "gekken"(want toen vond ik het nog altijd gekkenwerk) Daar stond nog "schoon volk" de volbloeden van mijn loopclub Rita, Dirk, Johan , Patrick,Rikske ons koerspaard en Gaby ons supporter n° Uno ! ...En wie stond daar ook tot mijn groot jolijt ?? mijn loopmaat Diana :-) We zijn vertrokken (met een klein hartje) links Diana en rechts mijn "Steun & toeverlaat" Coach Mario (hij zou hazen tot 22km) dus ... een goed begin !! na 10km gekwebbel van een mix Kempens & W Vlaams nog altijd een hartslag van 138-140 op 20km heeft D ons wat laten gaan ,ze liep wat rustiger want onze coach had een pittiger tempootje aangemaakt op 22km heeft hij me achter gelaten met nog veel advies en tips en ik werd alleen de Marathon wereld ingestuurd ...Gelukkig stond Tinneke daar om de taak per fiets over te nemen (geladen met sportdrankjes en sqweezyen een brede smile op haar snoet) :-) Ik zag het weer zitten!
Nog een "pitstop" gemaakt door al dat  gezuip ! aan km 35was ik nog niet erg vermoeid ,maar ik durfde niet versnellen ,pas aan 38km heb de "teugels" laten vliegen ,tot bij Edithje en Jan toen wat ingehouden , maar ze moesten mij daar niet ;-(( en riepen loop maar door op je tempo !! op 41km heb dan door de verschrikkelijke Holandse  ambiance nog zeker 10 lopers ingehaald en ....gestrand op 4u03min met een enorm goed gevoel ..mijn schat stond daar met een  boeket bloemen !!  ..... de rest ??? is voor morgen ....wordt vervolgd ;-)) 

15:25 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |