31-12-07

IEDEREEN BEDANKT OM 2007 ZO GESLAAGD TE MAKEN

 2007 was voor mij een prachtig jaar op loopgebied ,en dat komt vooral door de "bloggers" & "Flac" friends en mijn schatje !  BEDANKT ! en voor jullie allemaal een

       SUPER MOOI 2008 !! HAPPY NEW YEAR  !!!!paardelach8ax
Ooooh jaa ! Vandaag hebben we met de "Volbloeden" de "Duizendzinnen route" in een wedstrijdje gestoken ...resultaat 12km500 in een tijd van 1u04min12 (en 2x gedacht dat ik Nieuwjaar niet zou halen) veel bergopjes en een gem hrtslg 155-160 niet slecht om het jaar uit te lopen ;-) Morgen 5km(verplicht (vn onze allerbeste Coach Mario) en eeeeuuh mijn kilometriek is gestopt dit jaar op 2142km jihhhhaa!!

FEESTEN KAN BEGINNEN !!! allemaal VEEL PLEZIER !!

12:18 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (30) |  Facebook |

29-12-07

DUURLOOP MET "APRES RUN"

VANDAAG 16KM DUURLOOP MET EEN BELONINGKJE ACHTERAF ! Je zou voor minder om 7u op staan ;-)PK_paard_k
Er was afgesproken om de "Diana tour" te gaan lopen .Iedereen van de club heeft zo zijn tour en dan mag er de Zaterdag gekozen worden(vandaag Diana) welke rit en met hoeveel pk ;-) Voor mij werd het een Vetloopje (terug wat preventief ;-)) Het was een toffe rit doorheen de velden en terug  langs de oude treinroute ,veel wind maar geen geklaag ,we zijn toch dapper , ofwel durven we niet ;-)

Eens aangekomen ,had onze sympatieke Patrick L een traktaat voorzien met Gluhwein & Koffie met lekker suikerwafels (daar ging mijn vetloop ;-)

Kortom een echte "Après run" dinges ,tussen de drankjes in hebben we weerom afspraken gemaakt op 31Dec en 1Jan gaan we samen lopen ,zien wat we daarvan in huis brengen ?????

ps Bedankt Diana voor de prachtige rit en Patrick voor het traktaat en de rest voor het toffe gezelschap !!!!

11:25 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

27-12-07

GISTEREN SNEL ,VANDAAG VERSNELLEN ...MORGEN WORD IK ZEKER GEFLITST ;-)

chooperMaar de boete geef ik door aan onze Coach !! Vandaag 10km op het programma met 10x 40sec versnellen ...Na de intervallekes van gisteren , was het net of ik zweefde over de weg (raar gevoel) We (Flacskes) waren afgesproken met de "Sterreboslopers" (een ander "bende") om een 10km samen te gaan draven en dat paste juist in mijn schema 10km aan 10km/u en dan de versnellingen tussen in , in z'on grote bende lukt dat aardig en tis nog leuk en gezellig op de koop toe ! Resultaat : 11km800 hrtslag 140 versnellingen hrtslg 155 weerom een super gevoel ;-)))  Morgen stalrust en Zaterdag "15km duurloopje" met weerom "Après Run" ;-)

21:14 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

26-12-07

LEUKSTE INTERVAL VAN HET JAAR

NIET TE GELOVEN DAT IK OOIT DE UITSPRAAK DEED "IK HAAT INTERVAL !!!sportrendier10
"

Vandaag stond er op de coach zijn menu versnellingen ! 2km in&uit 2x (8x200m tegen 27sec/100m rust) Met lange tanden vertrokken ,bij het inlopen voelde ik al dat het "mijn dagje" was ;-) geen stramme botjes mijn hartslag 128 (6.45min/km) dat beloofde ...en ja bij de versnellingen wilden de benen heel goed mee mijn hartslag naar 168 bij de rust naar 108 (zonder stappen enkel joggen)

Bij de 2e reeks heb ik 3x aan 25sec (ja coach, ben zo braaf niet meer ;-)))en mijn hartslag steeg tot 170 maar mijn benen bleven volhouden haaaa ha !!

Bij het uitlopen voelde ik me echt super trots , wie had ooit gedacht dat ik die "snelle drafsport" nog ging leuk vinden ? In elk geval het schema wordt sinds deze week zonder "grote" uitspattingen terug strikt gevolgd ,want euuuuh Mario heeft weer een 10km test in peto eind Januari ;-(((

17:12 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

24-12-07

15 KM LOOPJE MET RUDOLFJES & SANTAS

rendieren4Deze middag zoals afgesproken met de Santas & Rudolfjes vn Flac om een ritjes te maken (preventief om vanavond wat meer calorieen te kunnen veroveren):-) We zijn vertrokken van het Sterrebos richting Moorslede een tochtje met variatie ,versnellingen ,wat hellingen tussen allerhande aroma's varieerend van lekkere gerechten ,aangebraden ??,en de boerenbuiten ...En het leukste was ...!! onze vriend "Lustje" had zelfs muziek bij Kerst muziek ...en de top 100 ! zijn er nog suggesties ??? Grappenmaker Dirk was ook weer in "form" toch met zn mopjes:-))) ,dus het lopen zelf deed weer nergens pijn (hrtslag gem 140-150)
Toen we na 12km terug aan de rand van het Sterrebos kwamen ,kreeg "Elfje Diana" het in haar hoofd om nog eens een tourke door het bos "uit te lopen" en het is Kerstmis dus wat doet een mens dan voor de "vrede" allemaal gezellig mee draven ;-))) iedereen content ... de volgende afspraak is  Zaterdag !! niet over te slaan!! want dan worden we getrakteert met Gluhwien door "Santa Patrick" !!!!

Iedereen een ZALIG KERST XXX

wensen20

17:41 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

22-12-07

KERSTVERLOF INGEZET MET DUURLOOPJE

koneNa een ganse week rust, deze morgen 7u45 vertrokken om met de "Flac horses" de wekelijkse duurloop te gaan draven ! Min 6° ,nog pikkedonker zijn we vertrokken naar Tyne Cot (De Britse Militaire begraafplaats) in Passendale ,toen de zon opkwam lag het landschap er stralend bij ,sommigen werden er zelfs filosofisch van !! anderen poetisch en romantisch ;-)...tja we zijn een "bont" altegaartje om het woord "gek" niet te gebruiken , enfin  we hebben "weerom" genoten van de nog thans heuvelachtige rit naar de "cemetery" heen en terug (18km 6.30min/km hrtslag 137-140) morgen rust en Maandag om 15u hebben we terug afgesproken om een "Anti Kalkoen en Foie gras" loop in het vertrouwde "Sterrebos"kalkoen;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

10:56 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

19-12-07

HET KARAKTER WAS ER EFKES NIET DEZE WEEK

GA MIJN TANDEN ER MOETEN TERUG INZETTEN !! Gemakkelijker gezegt ,dan gelopen allesinds !!wood-eating-donkey
Het begon al op maandag ,normaal had ik "Fartlec training" maar daar ik savonds het niet zag zitten om in het donker, brug op&neer te draven ,heb ik  gemaild met de coach om raad, geen probleem versnellingen op de piste , toen ik aan het loslopen was voelde ik me niet echt lekker ,maagkrampen ,misselijk enz toch nog doorgebeten met alle gevolgen vandien ! Dezelfde nacht ben ik dan maar helemaal gesneuveld ,met als gevolg ,gans ons gezin ziek deze week (daarin zijn we heel sociaal;-) vandaag is de koorts wel weg ,maar ik ga spijtig genoeg  ...

"VANAVOND NIET FLACKERS!!" moeten zeggen ,sorry gasten maar ik voel me nog te zwak en duizelig van 2 dagen op beschuit en water te leven , eerst wat "carboloaden" en dan pas gaan we er weer in vliegen met meer energie ,hoop morgen de voorgeschreven 8km aan 5min/km en dan zaterdag "de niet te missen zaterdagseduurloop met de Flac ..." naar 't schijnt heeft voorzitter Dirk B een heel leuke rit voorzien dus ...ge zou voor minder een pilletje meer slikken ;-))) icon39

 

een extraatje politie3ons blogger Cisse (druk op t'flikske)heeft elke week een n° 1 blogger deze week is het Rinus ons aller sympathieke Hollandse vriend

12:22 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |