22-03-09

Geslaagd weekend ! Roparun lenteloop en Weblogtraining

Zaterdag morgen gaf het Roparun team de "Rode lopers" hun Lenteloop ten voordele van  "Kom op tegen Kanker" op de piste in Roeselare

Afbeelding_017

Er was een prachtig parcourtje uitgelijnt tussen oa ballonetjes over het grasplein rond en op de piste van 1.5km per ronde gewoon knap gedaan , wij waren redelijk vroeg en hadden alle plaats om enkel tourkes te lopen achteraf kregen we koffie ,soep ,aperitief of frisdrank gewoon perfect georganiseert ...Roparunners alvast veel succes met jullie tocht van Parijs- Rotterdam !

Afbeelding_002

 

Dan vandaag de WEBLOGTRAINING deze keer ging deze door aan zee , het organiseren hadden "De Spencertjes" voor hun rekening genomen , en ik kan je verzekeren twas meer dan dik in orde !

n1239459580_388888_113474

Samen met de Flacskes vertrokken naar Ravelingen Oostende , na eerst wat rap bijgebabbeld te hebben vertrok de 1e groep voor de 30km, doorheen de mooie duinepaden , op km 6 "dropten" ze daar zelfs een Nederlander die zijn weg kwijt was ,hij kwam helemaal uit het verre  Uden ,we hebben dan maar de lieverd meegenomen voor de rest van de rit :-), op km 7 stonden de 2 Veerles en Anja en de kids met bevoorading incl Rijsttaart "a la Jogginggirl" dan op naar de zee richting terug Ravelingen om de 2e groep op te pikken ,opeens enorm getetter meer de "Stille Kempen" zongen een toontje lager en West & Oost Vlaams namen de bovenhand :-)  op naar de 30km , wel die 30km heb ik nog nooit zo leuk en gemakkelijk gevonden  , in groep gaat alles toch veel beter en door de pret voelt men geen vermoeidheidjes en de tetter en lachspieren ... wel euuuh ;-)

IMG_0682

Toen we terug aankwamen konden we lekkere warme douches nemen en genieten van een lekker middagmaal

Alles liep gewoon perfect , we hebben genoten ,gelachen en zelfs getraind zoals het hoort (onze Coach was erbij ...Ajaaaaa !!!!), het team Spencer en Friends kennen er wat van om te organiseren ! Bedankt !!

en Weblogloopertjes bedankt voor de leuke dag !

ps aan de zieken die spijtig genoeg niet konden lopen ...VEEL BETERSCHAP !

En een kleine aankondiging ! ons Idefikske is terug na lang out , maar hij is terug met 2 !! ja hij heeft zelfs zijn vriendin aan het lopen gekregen of omgekeerd :-) hun straffe loopverhalen kan je volgen op hun nieuwe blog ! welkom terug !! veel succes met jullie nieuw begin Cisse en Fie

19:38 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (30) |  Facebook |

Commentaren

Mooi Weekend Het was zeker een mooie organisatie van de Spencers,zoals velen beleefden we een zeer mooie dag, zelfs heb ik veel geleerd van die mensen van Flac achter,das ook een speciale bende.

Gepost door: Bart | 22-03-09

Leuk weekendje heb ji gehad zeg!! Veel beterschap aan je kleine meid hé.
Grt

Gepost door: Wendy | 22-03-09

t was gezellig dat drafje op t gemak. tot de volgende en succes in Rotterdam.

Gepost door: Peter | 22-03-09

Grijs was waarschijnlijk blond! Moest er ver, op de heenweg zefs te ver, voor reizen maar het was me alleszins de moeite waard! Wat heb ik er van genoten! Zo had ik nog wel een toer gekund!

Gepost door: Tiny | 22-03-09

Gezellig Volgens mijn was het wederom erg gezellig met al die webloggers!!!

Gepost door: M@urice | 22-03-09

Ja, ja, dat is genieten en heerlijk om zo met elkaar te trainen.
Mooie foto's.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 22-03-09

... ...inderdaad een leuke dag vandaag...allemaal toffe mensen, en goed georganiseerd. voor herhaling vatbaar hé.

Gepost door: natalie | 22-03-09

De gezelligheid straalt van de foto's af.

Gepost door: Jacqueline | 22-03-09

Helaba.... Lijkt me een leuke run geweest te zijn daar aan de kust.
Zaterdag was ook heel tof..voor het goede doel lopen. Amaai iedereen ziet er zo fit en goe in vorm uit....ik durfde bijna nie lopen.... Mijn conditie ligt voor het moment nog onder nul denk ik.

Gepost door: sofie | 22-03-09

stille Kempen ... tja Endorfientje zat op de fiets IN de stille kempen... dus ... zo hard roepen dajjet in Ooostende whurt... njet, kheb nu al keelpijn
:-S

Liefs, dikke knuffels en khebje hemist wheurre!

Gepost door: INvormTinneke | 22-03-09

ziet er super gezellig uit

Gepost door: hans | 22-03-09

het wa inderdaat een zeer leuke dag . Hethaling vatbaar .

Gepost door: coach mario | 23-03-09

Mercikes om mij uit de wind te zetten op den dijk hé. ;) Tot de volgende miss pjeirdestjeit. :)

Gepost door: Gert | 23-03-09

BEDANKT voor de mail ! Je hebt weer een druk weekend gehad zeg ! p.s. Kim heeft zondagvoormiddag voor de eerste keer sinds lang weer springles gehad en het ging zeer goed.

Gepost door: wim | 23-03-09

inderdaad.... hervatbaar, maar hoop dan wel als loopster, maar heb toch ook plezier aan ge had hoor, was tijd tekort voor met allemaal een praatje tedoen met zoveel

Gepost door: anja | 23-03-09

Dat is een gezellig boel geweest met al die webloggers. En nog gelopen ook.

Gepost door: Claudia | 23-03-09

weblogloperstraining Bedankt voor je komst, idem voor je Flacskes.

Ja, die Flackskes gieten ze er niet naast, hé.
Leuke loopcollega' s !

Voor herhaling vatbaar.

Gepost door: frank spencer | 23-03-09

Leuk Een Nederlander de weg kwijt in België? Tja...die bewegwijzering.. ;) Een gaaf weekend daar, en nog lekker lopen ook.

Gepost door: John | 23-03-09

Het was inderdaad een mooi weekend die weer veel te snel voorbij is gegaan maar er komen er zeker nog.Van een geslaagd weekend gesproken.Nu nog even goed door trainen deze week en je hebt een goede marathon training in je benen.

Gepost door: anita | 24-03-09

Toch weer een .. mooie dertiger op een plezante manier kunnen afwerken . Op de vélo was het ook plezant om de tegenliggers te zien kijken ...vooral toen iemand riep " passeer mo mama " . Na haar hazeslaapje heeft Kristien nog wat sfeer kunnen opsnuiven aan tafel en nu spreekt ze van die grote blonde ...
Bart probeert je blijkbaar wat na te doen want er is ook al een beetje blond haar verschenen ...
Nog heel veel succes met de rest van de voorbereiding en probeer er een beetje van te genieten daar in het oranje-land . Bluuf alleszins Westvlaams klappen !

Gepost door: Kristien en ivan | 24-03-09

Twas idd heel leuk. En ik besef wat ik ga missen in Rotterdam. Geef er daar maar een lap op. Ik weet dat je conditie goed zit. :)

Gepost door: Yves | 24-03-09

Dolle boel! Beste Katrien,
Ik heb bij de andere bekende webloggers het verhaal ook al mogen lezen.
Ze hebben allemaal respect voor de wijze waarop de Spencers het hebben georganiseerd.
En allemaal waren ze zeer te spreken, het is een dolle boel geweest.
Zoals je op mijn blog schrijft...ik zal zeker een keer gebruik gaan maken van die bijeenkomst.
Dan kan ik eens kennismaken met alle webloggers.
Voor de rest wens ik je veel succes met de komende trainingen, en misschien tot ziens op de Coolsingel.

Gepost door: Fred | 24-03-09

Ooit zal ik ook 30km halen, hoop ik.
Je bent goed in vorm als je dan geen vermoeidheid voelt. Nog veel succes met je voorbereiding.

Gepost door: Smurfineke | 24-03-09

Leuke bende zo te zien , plezier hebben in het lopen en dat samen delen met vrienden is een van de mooiste dingen die er zijn...

Gepost door: erik | 24-03-09

Hallo Hoe gaat het met jou? Het is weer even geleden dat ik op je blog ben geweest maar het ziet nog steeds goed uit. Lukt het een beetje met lopen?
Doe je best in ieder geval met de komende wedstrijden.

Lieve groet

Gepost door: Bianca | 25-03-09

Dat zag er weer gezellig uit

Gepost door: Hans Spieker | 25-03-09

Dat lijkt me interessant, zo'n lange duurloop in groep. Ik kijk er altijd tegenop om die dertigers alleen te lopen. Oersaai. Het vergt veel doorzetting om toch maar te vertrekken. Goed gevonden om dat met collega's te lopen. Maar lukt dat wel op vlak van tempo? Wat is jullie gemiddelde snelheid? Groetjes.

Gepost door: Lieven | 25-03-09

mooi.... ....en nuttig, zo samen in groep trainen, voor dat je het weet is de training voorbij en heb je goed getraind. Dan nog voor een goed doel en heel veel plezier gemaakt.....het leven kan mooi zijn he!!!!!!

Gepost door: kurt jurgens | 25-03-09

leuk wat een feest!! maar Wendy heeft het een beetje koud zo te zien, gelukkig op de tweede foto is ze weer helemaal op temperatuur :)

Gepost door: Ronald | 25-03-09

leuke site Hoi Katrien
Leuk dat je m'n site bezocht hebt, zo kom ik ook op jouw site, erg leuk om te lezen en erg enthousiast. Bedankt ook voor je reactie! Voor volgende week: veel succes alvast in Rotterdam, komt vast wel weer goed, je bent steeds wat sneller gegaan, dus nu ook? Vast wel!
gr, Ruud (en ik zal je blijven volgen)

Gepost door: ruud | 28-03-09

De commentaren zijn gesloten.