06-04-09

Rotterdam Marathon "het verslag" :-)

5April...6u30 in de morgen vertrekken we (Martine Raf Diana en ik) richting Rotterdam om er de marathon te lopen in Deinze pikken we nog Vincent (die zijn debuut ging waarmaken )en Chris(supporter n°uno) op ...Toen we ons nummer opgehaald hadden liepen we richting de afgesproken plaats van de webloglopers , we hadden niet veel moeite om die te vinden...je hoorde Nederlands en Vlaamse "kreten" al van op een 100m afstand , luide kleppers als Rinus,  Bjorn ,Maurits,en de een en al energieke spring in 'tveld Petra met tropische tintje en Danielle ,Martine en de lieve Jacqueline en nog een heel deel dat ik de namen niet ken of vergeten ben (sorry)toen zagen we onze Brechtse schone Edith en Frank , onze Coach en zijn schat Peggy , Tiny met de 2 zonen ,Fred (kok,groene vinger en knap marathonloper) koersepaarden Vincent V en Roadrunner en natuurlijk de leffe boys Koen V en Spencertje met zijn Veerle (die reeds aan shoppen dacht inplaats van lopen :-) Pim kwam er ook aan ,leuke ontmoeting ! en opeens ook de grote kwebbel Richard himself  :-) en dan richting START vakken ...het kon beginnen !!!

3415342367_5f2cf7eb70

Samen  met  Edith, Spencertjes ,Vincent ,Koen stonden we mee te waven op Lee Towers zijn "Never walk allone" kippevelmomment en dan KNAL ! het kanonschot !!! Richting Erasmusbrug ... we liepen samen al kwebbelend tot ongeveer km 7 dan moesten we ons eigen tempo ons doel was van onder de 4u ...ikzelf had van de arts (die in normale omstandigheden een marathon zou afraden ,maar daar ik een aangepast schema had ,toch mocht starten )toch enkele strenge tips gekregen : traag starten en aan ieder bevoorading (om de 5km) stappen eten en drinken hartslag op 100 laten komen en go ! Overal zag je gekende Weblogsupporters met vlaggen ,plakaaten ,beestjes met bellen kortom heel maf !!  op 30-39 waren ze helemaal uit de bol Olv Running Ronald ,Ron ,Dutchrunner en ....

3416882728_32b6cee4fd

Op km 30 toen had ik een super gevoel en een soort Endorfine boots ,dus begon ik toch maar te versnellen de benen waren nog fris dus dacht ik aan "aanzetten" ik dreef mijn tempo op ...maaaaaaaar !!! opeens was het feestje over ik kreeg een pijnelijk steek in de longen en moest beginnen hoesten ,resultaat hartslag op naar 175 ! owlaaaaa ! mooi de teugels weer aan ! mooi braafjes terug aan mijn 10.5 tempootje ,arts had gelijk het lukt nog niet zeker niet tijdens een marathon ,op km 37 kreeg ik na het afspringen van een bermpje een pijntje aan de zijkant van mijn knie ,dan heb ik 5km afgezien moet ik eerlijk toegeven ,dan komt de symptonen uit van te weinig te trainen ,dus op karakter ,had ik nooit van mezelf durven denken :-) Toen zag ik km 41 staan en dan heb ik toch nog een drafje bijgezet en met een roos ,een kus en een medaille van een lieve Nederlandse mevrouw  de Finish baan in 3.55 buiten gewandeld , wel 11min langer dan Eindhoven maar even kontent ! ....

Toen kwam kort erop Edith met een smile van Rotterdam tot Brecht aangehuppelt al even blij als ik met de woorden "Hey Katrien het is ons weer gelukt!!!" Joat joat !!!

Toen nog wat bijgepraat en gezocht naar de Flacskes ...ik kreeg een sms van Diana (onze mascotte )we zitten aan het Fontein ,kom vlug er is CHAMPAGNE!!! ....ja vlug is een groot woord !! daar geariveerd stonden ze te grijnzen !! ze hadden hun PR !! Dirk had 3u36 Geert 3u39 en Raf 3.26 !!!! dat was inderdaad Champagne waard er werd getoast en wensen gemaakt  en over Coach Mario zijn schema's geroddeld hoe ze toch wel goed hun vruchten afwerken en een pluim voor hun superhaas Lustje ,die ieder marathon hen vergezelde,steunt,duwke en trekske om toch maar hun tijd die ze willen waar te maken door zelfs een beetje zichzelf wegtecijferen ,als dat geen echte vriend is !!

Kortom het was weer een super leuke marathon ! iedereen dikke proficiat !! ,de supporters en het thuis front mercikes voor de steun en !! op naar de volgende ...MARATHON EINDHOVEN !!!!!!!!!!!   ik hou van Nederland denk ik :-)

AND REMEMBER !! I'TS NOT a GAME ....I'TS a MARATHON !!!!!!!!!

Marathon_Rotterdam_05-04-2009_010

2van mijn Nederlandse sweety's Mo en Rinus

18:39 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (51) |  Facebook |

Commentaren

maw 4 uur genieten
aan de foto's te zien kan je niet zien dat het lastig was :-)
da PR komt er nog wel eens bij uw nederlandse vrienden
tot binnenkort op de vlaamse (korte) wedstrijdjes

Gepost door: Nico | 06-04-09

proficiat Toch erg mooie prestatie hoor Katrien!!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 06-04-09

fris Idd, je kwam nog heel fris over de meet, of je moet die laatste 500m zijn ingestort. Precies alsof je niets anders doet op een zondagmiddag ;-)
Tot vlug nog es !!

Gepost door: Chris | 06-04-09

Schitterende prestatie Katrien, onder de 4u en dan nog met die onderbreking in het schema, sterk, heel sterk

Gepost door: Stofke | 06-04-09

Plezier Jij bent toch een bijtertje, hé. Een dikke proficiat met je topprestatie. Ondanks de problemen droop het plezier er weer af. Tot binnenkort!

Gepost door: harmsie | 06-04-09

chapeau! fantastisch resultaat hoor, zeker als je bedenkt dat je zo lang met die griep hebt gesukkeld. raspaard! heel mooi.

Gepost door: Peter | 06-04-09

Leuk je heel even te ontmoeten voor de start, volgende keer maar eens wat kletsen. Je hebt het super gedaan. Wat een karakter.

Gepost door: Jacqueline | 06-04-09

Klasbak! Top hoor Katrien! Prachtige tijd in een marathon waarover ik veel hoor dat het tegenviel. En toch mooi onder de 4 uur. Geniet lekker na en een snel herstel gewenst.

Gepost door: John | 06-04-09

Dikke proficiat Zeeer sterk gelopen van een zeer sterke Katrien. Hoe noemen ze zoiets? Girl power!

Gepost door: etienne | 06-04-09

Jij houdt van Nederland??? Wij van de Belgen ......

Gepost door: M@urice | 06-04-09

Proficiat! Je kwam een stuk frisser aan de streep dan ik! Kanjer!!

Gepost door: Tiny | 06-04-09

proficiat Ondanks de verstoorde voorbereiding heb je een knappe marathon gelopen.

Gepost door: Marc | 06-04-09

awel ik moet toegeven dat het me inorm oppept te mogen lezen over jullie prachtige resultaten .
Wens alle flackskes ne dikke profficiat met hun resultaat . Dit maakt mijne dag weer goed !
En dit speciaal van ons peggy !
bedankt ......je weet wel waarom ! Het was en is niet nodig , maar nogmaals bedankt !
a

Gepost door: coach mario | 06-04-09

Rotterdam Blij dat jij er ook zo van genoten hebt!!!

Gepost door: Koen | 06-04-09

Knap.... ... proficiat met je marathon !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 06-04-09

Jij bent gemaakt voor Marathons. Meer nog, de Marathon hebben ze voor jou uitgevonden!

Gepost door: Homer | 06-04-09

NL tuurlijk hou jij van Nederland!! Heel goed gedaan Katrien... Van harte gefeliciteerd!!

Gepost door: Ronald | 06-04-09

Leuk je te ontmoeten Katrien. Ook al was het kort. Je hebt het top gedaan na de problemen met je longen. Geniet ervan

Gepost door: hans | 06-04-09

Toch een knappe prestatie Katrien, vooral als je voorbereiding toch niet optimaal was en ook gezien de moeilijkheden die vele anderen ook hebben gehad. Je hebt er weer een marathon opzitten, toch ook weer ruim binnen 4 uur, en dat is best een prestatie om trots op te zijn.
gr, Ruud

Gepost door: ruud verhoef | 06-04-09

je hebt dat super super goed gedaaaaaaan!
het feit dat je trainingen geleden hebben onder je ziekte staat vast; dat je hem toch hebt uitgelopen op karakter is nog knapper dan wanneer je een vlekkeloze voorbereiding zou gehad hebben!!!

als ik al deze verslagskes zo lees, begint het bij mij ook te kriebelen hahahaha

Gepost door: Jess | 06-04-09

Leuk verslagje .. we hebben het toch weer gedaan he maatje. Op naar de volgende !!

Gepost door: Edith | 06-04-09

Napilsen halen we nog wel eens in! Na afloop zat napilsen er niet meer in. Halen we zeker een keer in Katrien. Is het niet in Holland, dan in Belgie-land!

Gepost door: Pim | 06-04-09

Je hebt het zeker gedaan! En hoe!! Knap zenne!

Gepost door: Wendy | 06-04-09

TOP Wat een heerlijk mens ben je toch! Natuurlijk houd je van Nederland met zijn maffe supporters die je prestatie MEGA vinden! Top gedaan Katrien, enjoy!!

Gepost door: Ron | 07-04-09

prachtig je hebt het terug gedaan, terug onder de 4 u, wel iets trager dan eindhoven maar met je longontstekking heb je toch geen normale voorbereiding gehad, nogmaal dikke proficiat

Gepost door: anja | 07-04-09

sterk mooi verslag en een marathon uitlopen blijft toch altijd het belangrijkste hé ! Voor mij zeker 19 juni, 13 september en misschien ook nog Eindhoven !

Gepost door: wim | 07-04-09

schitterend gelopen, zoals je vermeldde was de sfeer weer enorm leuk, moet fantastisch zijn al die aanmoedigingen, kan nu al niet meer wachten tot 11 oktober in Eindhoven, eerst een mooie loopzomer laten passeren, groeten

Gepost door: Tom Hoornaert | 07-04-09

proficiat Katrien!!

Gepost door: Ruthje | 07-04-09

Goed gedaan Katrien! Proficiat hoor.

Gepost door: Callens Rita | 07-04-09

Goed gedaan . Ook namens me vrouw bedankt voor het bericht tot ooit weer eens.

Gepost door: johnsnijders | 07-04-09

dikke proficiat!! Een prachtprestatie weeral!!

Gepost door: Dirkjogt | 07-04-09

Onmogelijke! Beste Katrien,
Je hebt het toch maar weer voor elkander gekregen.
De tocht heb je weer volbracht, wederom een knappe prestatie.
Vooral na uw kwetsuur, dus hierbij een diepe buiging voor deze overwinning.
Vind het jammer dat ik de groep heb gemist.
Want daar zag ik wel naar uit, maar helaas dit moeten we maar tegoed houden.
Dus hierbij nogmaals gefeliciteerd.

Gepost door: Fred | 07-04-09

Binnen Hij is toch maar weer mooi binnen. Proficiat. Ook jij had de champagne verdiend, je moet daar geen PR voor lopen.

Gepost door: cremke | 07-04-09

Kei Wat ben je toch een ongelooflijke kanjer en wat heb ik een respect voor je. Je kon me niet verkopen tegen t.e.a.b. dus zal ik je ook de volgende keer aanspreken!!! Gefeliciteerd grote kanjer.

Gepost door: Rich@rd | 07-04-09

goed gelopen Mooi verslag van een bijzonder mooie loop. Klasse prestatie!

Gepost door: Rik | 07-04-09

Een zéér mooie prestatie proficiat.

Gepost door: Luc | 07-04-09

En ik hou van mijn begische loop vrienden en vriendinnen!.
Mooi verslag Katrien en wat een doorzettings vermogen om zo'n mooie tijd te lopen, petje af.
Fijn jullie weer gezien te hebben en genoten van het spectakel, geweldig.
Geniet na en ik ga je vast en zeker weer zien.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 07-04-09

Nen dikke proficiat meiske. Het is je weer gelukt he. Chapeau !! In Eindhoven wil ik er absoluut bijzijn ze !!!! Het moet !!!!

Gepost door: Dirk De Groofd | 07-04-09

super ondanks alle gezondheidsperikelen toch onder de 4 uur duiken, super gelopen. tmoet zijn dat je goed omringd bent, want verre van fris aan de start staan en toch presteren, chapoo. hopelijk in eindhoven kunnen we samen champagne drinken.
groetjes, patje

Gepost door: patricia | 07-04-09

Strak gelopen en mooi verhaal. Leuk je gezien te hebben . Tot volgende keer.

Groet Mo

Gepost door: Mo | 07-04-09

Proficiat klap,klap,klap,klap. Superprestatie. Zie je in oktober in Eindhoven.

Gepost door: Eugène | 07-04-09

Dikke proficiat met weeral een knappe prestatie ! Puik werk Katrientje !

Gepost door: philippe | 08-04-09

Proficiat! Met al die bloggers zou ik je nog vergeten proficiat te wensen; is bij deze gebeurd!
Toch mooi onder de 4u gelopen, heel knap na de longperikelen...

Gepost door: Spencerwoman | 08-04-09

Proficiat. Ik wist dat je het wel op karakter ging kunnen doen binnen de 4 uur. Sterk gedaan ondanks een manke voorbereiding. Khad erg veel spijt dat ik er niet kon bijzijn.

Gepost door: Yves | 08-04-09

Braaf paardje Jij hopudt van Nederland? Wij houden van jou Katrienemientje! Wat ben je toch een sterke loopster. Ontzettend gefeliciteerd met deze prachtige prestatie. Super. Verzorg je goed hè?
Dikke knuffel.

Gepost door: Petra | 08-04-09

Lol verzekerd Zo te zien heb je er echt van genoten,het zag er tof uit.Op naar Eindhoven.

Gepost door: anita | 09-04-09

Knap hoor !! Knappe prestatie zenne...en dat met een onderbroken voorbereiding
Leuke foto's en dito verslagje.
Proficiat ook aan de andere webloglopers !!

Gepost door: Peter valkenborg | 09-04-09

Toch gewoonweg schitterend ... dat je dit huzarenstukje weer voor elkaar kreeg .
respect ! Met 1 been zou je het ook nog waarmaken . Nu terug de schema's volgen en hopen op een goede gezondheid . Eindhoven is nog niet klaar met Katrien .

Gepost door: Kristien en ivan | 09-04-09

Proficiat met je prestatie he Katrien!
Mooi gedaan.
Knappe foto's ;).
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 09-04-09

Prachtig gelopen Je hebt dat weer fantastisch gefikst, maar jou kennende had ik daar ook geen moment aan getwijfeld hoor. :-)

Gepost door: Herman | 10-04-09

Leuk verslag!

Gepost door: Danniëlle | 12-04-09

De commentaren zijn gesloten.