28-07-09

Marathon kriebels zijn toch wel een beetje te vergelijken met Lente kriebels ....

Zo'n gevoel komt bij mij altijd op bij het starten van de marathon voorbereiding , de energie komt als maar hoger waardoor je zou willen "steigeren" als een wild paard  ...maar je moet geduldig wachten dus kriebels !!... je lange duurloopjes wil je alsmaar langer ...maar 't is nog te vroeg dus ...kriebels !! je maakt plannen met je loopmaatjes die ook al evenveel energie hebben ,werkt zelfs aanstekelijk :-) dus waarom niet samen genieten ...

winston1

Verleden week had ik reeds enkele duurlopen uitgestippeld op de pc ,omdat ik wel van variatie hou ,bepaalde routes vind ik ok als je vb wissel,blok of lange versnellingen moet maar de duurlopen boven de 15km moeten speels zijn daarom een beetje huiswerk gadaan ...Vrijdag kreeg ik een telefoontje van de ondertussen "verezen" Anita , die trouwens ook Marathon Eindenhoven als debuutmarathon koos ...ze vroeg wat staat op jou schema ? wel rustdag maaaaaaar ! daar ik een extrarustdag genomen had na mijn wedstrijd kon ik wel de training van de zaterdagmorgen wisselen (ik had de zaterdag geen afspraak met de FlacFriends, ze zijn allen met verlof) en met Anita op pad is altijd wel heel leuk ,de rit ging naar Torhout een deel van de Nacht vn Vlaanderen Marathon en een deel Groenhove Bos goed voor een kleine 20km tetterduurloop met lage hartslagen ,2 pitstops en 1 hagel bui :-)

Tiny Raymakers zou zeggen " Nou !! dat is voor herhaling vatbaar" nietwaar Tiny ? :-)

Zaterdag mooi gerust- Zondag versnellingen 2x 1000-2000-1000 -Maandag ...Smskes om 7u15 ...Wat is jou training ? (Onze Hinde terug ,ze is eveneens in verlof) Okéééé !'T veld in Ardooie een mooi bos , deze keer was Rosseelke ook van de partij ,dat wil zeggen nog meer getetter ! goed voor een 12km training met veel plezier

Vandaag had ik normaal versnellingen op de piste ... ik zag dit met zo'n prachtig weertje echt niet zitten ...ik ben al geen baantjes loper en daar rondjes draaien alleen ...ojééééééééé ...sorry Coach ! maar ik heb er de brui aan gegeven en mijn training van morgen gelopen de 15km ...deze keer heb ik Anita gevraagd "zie je het zitten ? en we hebben 16km genoten van het prachtig weertje en de vrolijke mensen langs het kanaal ...zalig !! onze kriebels hebben we nog steeds maar we zijn voldaan ! Morgen een rustig losloopje , Donderdag rust ...er wordt ook nog elke dag gefietst met mijn lieverdjes ...geen tijd om stijve botjes te hebben ;-)

Vrijdag wedstrijdje "de Kriekeloop" en dan op fietsweekend naar St Martens Latem

en dan nog een week verlof met veel leuke trainingen in het vooruitzicht jihaaaaaaaa !

Eindhoven-verkeersbord_01
  

20:42 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

Zo aanstekelijk!! Ik mag stilaan aan mijn lange lopen beginnen :-), en het werd tijd!! Jij en Anita gaan er alvast stevig tegenaan, doe ze maar de groetjes als je ze nog eens ziet!!

Gepost door: Wendy | 28-07-09

Precies.. goeie zaken niet overboord kieperen maar gewoon herhalen. Overigens wel open blijven staan voor iets nieuws!

Gepost door: Tiny | 28-07-09

mooie trainingen en heel sterk dat je nagenoeg geen last hebt van je lange duurlopen.

Gepost door: Peter | 28-07-09

Je bent goed bezig en ook Anita zo te zien.
Altijd prettig met vrienden.

Gepost door: Luc | 28-07-09

Tetterwijf Het was een zeer aangename training deze week in het bos van Ardooie maar met dat meer getteter ben ik het niet eens,ik bewonder jou Katrien dat we niet éénmaal verkeerd liepen of toch wel een klein beetje.En naar de markt gaan met jullie niet te doen de markt was bijna weg voor we hem hadden gezien.

Gepost door: Bart | 28-07-09

Zoooo jij bent alweer ongelofelijk goed bezig. Petje af.

Gepost door: Jacqueline | 28-07-09

je gaat al lekker... nog lang w8en hoor tot 11 oktober... maar dat is goed

Gepost door: hans | 28-07-09

Da terraske van vanmorgend stond dat op Mario zijn schema?

Gepost door: Wim | 28-07-09

Het was zeker leuk lopen en plaatsen waar ik eigenlijk nog nooit liep,zeker om nog eens over te doen.

Gepost door: anita | 29-07-09

Het Eindhovens publiek staat wat te wachten Dat wordt echt een droom marathon. Het publiek in Eindhoven mag zijn/haar borst nat maken. Al zo vroeg in deze vorm. Je bent goed bezig. Nu vasthouden die vorm.
Ook Anita veel succes.

Gepost door: John | 29-07-09

Veel plezier van 't weekend, naar de villa's gaan kijken in st martens latem :-)

Gepost door: Stofke | 29-07-09

bij mij kriebelt het ook ...........om te lopen he ! :-)
je bent weer zeer goed bezig ! groetjes aan al de flackskes

Gepost door: coach mario | 29-07-09

toeme toch ! is 't vrijdag Kriekeloop???? potverdorie, die ga ik nu missen! Zorg er maar weer voor dat je een medaille mee naar huis neemt he! ;-)

Gepost door: Chris | 29-07-09

kriebels kdenk da er veel zijn me kriebels ..... als ze uw aanstekelijke verslagjes lezen. Succes de vrijdag, ik loop in Ardooie vrijdag, als training, met de fiets naar de wedstrijd en terug naar hui!s wet de fiets ( Boezinge wel te verstaan, niet Lier!!!)

Gepost door: kurt jurgens | 29-07-09

Marathonkriebels of andere, als het kriebelt moet je sporten.

Gepost door: Marc | 29-07-09

Heerlijk Katrien en je kan het altijd zo mooi beschrijven.
Leuk om met je loopmaatje te trainen en Eindhoven zal weer top worden..
En bijna verlof, heerlijk.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-07-09

genieten Je geniet duidelijk van de marathonvoorbereiding, dat is wel het belangrijkste zeker(wordt door velen soms vergeten).

Gepost door: Dirkjogt | 30-07-09

fijne fietsweekend toegewenst door de poolboy

Gepost door: Eugène | 31-07-09

De commentaren zijn gesloten.