25-08-09

Week 4 van het marathonschema is ingezet

Wat is er in week  3 gelopen ..wel ...

 

duurloop

Maandag : Intervals 400tjes ,Rita had terug de trainingen vervangen voor Coach Mario's schema ,merci Rita vind dat heel lief ,die verliepen heel vlot we hadden dan ook een tempomaker van dienst ons trekpaard Lustje, en op de sec klopt dan wel elke versnellings ronde

Dinsdag :rust  Woensdag : was er normaal een 15 km wisselloop voorzien maar daar heb ik wel forfait gegeven ,aan temp° boven de 30° doe ik niet mee dus verplaatst naar

Donderdag : wel heel erg vroeg  gestart  om 5u15 was ik al vertrokken (nog 22°) heb de zon zien opkomen en mijn wisselloop van 15km is nog nooit zo zalig verlopen

Vrijdag : 8x 1000mtjes

Zaterdag : hadden we met de flacskes afgesproken(Diana trakteerde voor haar "Meterschap" van een flinke boy Matiz  ,dus een extra training voor mij en dat wers 16km loslopen en een drink van 1 uur (Fruitsap):-)   terwijl we aan het vieren waren kregen we plots nog meer van dit soort nieuws .... EVA is geboren !!!!! een kleine Flac atlete is geboren een lieve dochter van Martine en Raf , dikke proficiat aan het gezinneke ! de rest van de zaterdag ben ik blijven vieren nl we zaten met nog een feest , mijn schoonouders waren 50 jaar gehuwd en dat betekend etentje met dansje ...

Zondag : wekker om 5u30 !!! ieder hoek van de kamer had ik hem wel willen laten zien ! na een kleine 3uur te slapen uit mijn bed gerold ... ik had om 6u30 afgesproken met Anita om terug een wandeltocht te gaan lopen als duurloop ,deze keer hadden we Waregem uitgekozen ... "het wandelend paard" was de inrichtende wandelclub , passende naam want we vertrokken aan de Hypodroom ,we kozen voor de 25km ,na km 5 voelden we al onraad de wissels stonden al niet aangeduid ,pijltjes waren er ook tekort ...maar als rasechte vrouwen liepen we op onze intuitie ...dwars door Baron Casier zijn domein ...daarna op het gevoel en lap we hoorden hoefgetrappel , de stallen van de Hypodroom ,we waren weer aan het startpunt , onze vrouwelijke intuitie zullen Anita en ik  maar best houden voor andere dingen denk ik , wij de organisatie gaan vragen hoe het in feite kon zijn dt wij hier terug aan de start waren na 1u15min ?? voor 25km , EN DAN KWAM HET MISTERIE aan het licht ...Zaterdagavond had  voetbalclub Waregem  Anderlecht op bezoek gekregen in het Regenboogstadion die eveneens aan het vertrekpunt gelegen is , en de Hooligans van Anderlecht supporters hadden toch wel niks beters te doen had dan alle wissel pijlen af te breken ...dat verklaarde veel ,dus hebben wij dan nog een kleiner tour bijgelopen en kwamen we aan een zo'n 26km duurloopje met wel veel plezier terug met wat zware beentjes is het begin want de moeheid was wel te voelen van het dansen :-)

Maandag : rust

en vandaag was er pyramide training 5x 200-400-600-200-400-600 ik heb wel een reeks minder ,want anders was ik te laat op mijn werk

Morgen Flac time voor een snelle duurloop van 16 km aan 5.15min/km

wordt vervolgd ...

Proficiat aan allen die afgelopen weekend wedstrijd en Triathlon gelopen hebben , heb wat blog-en slaap achterstand intehalen met al dat gefuif maar ik haal mijn schade in , mijn excuses maatjes (heb wel geduimd voor jullie)

21:45 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

Ik snap er geen bal van! Ik wordt al moe alleen al bij het lezen;-)

Gepost door: Tiny | 25-08-09

Mooi weekje, en om 5h30 opstaan voor te lopen... alleen als ik minstens 7 tijdzones opgeschoven ben....

Gepost door: Wim | 25-08-09

Je gaat er weer gerellig tegenaan!! Tot volgende zondag zekers???

Gepost door: Wendy | 25-08-09

volgens mij loop je nog heel veel ,,, en gaat het helemaal goed

Gepost door: hans | 25-08-09

Plezant é plakaatjes wegnemen... frustratie zeker van tegen Lyon... Uw trainingskes lopen alvast vlotjes hé... dat ziet er goed uit.

Gepost door: natalie | 26-08-09

Ja Katrien,je feest en loopt om ter meest,groot gelijk je bent supergoed bezig.Bedankt voor de duurlopen samen.

Gepost door: anita | 26-08-09

Lekker Het is niet de eerste keer dat het fout loopt in Waregem. Wij hebben het ook al voorgehad (en toen was er geen voetbal!!). Belangrijkste is dat de kilometertjes erbij komen en dat gaat precies heel lekker.

Gepost door: harmsie | 26-08-09

05.15 uur start duurloop. Heftig hoor.
En waar haal je nou toch die plaatjes vandaan?? Of zet je die zelf in scene op de kinderboerderij

Gepost door: JeeWee | 26-08-09

De trainingen lopen goed...
Volhouden hé! ;)
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 26-08-09

Mooie trainingen gedaan en zo vroeg opstaan om te gaan lopen dat is karakter hebben.

Gepost door: Luc | 26-08-09

Heel mooi op schema. Je gaat dat terug fantastisch doen in Eindhoven. 't Zal helaas zonder mij zijn. Mogelijks loop ik wel de halve daar.

Gepost door: Yves | 26-08-09

Zo wat ga jij vroeg op pad, maar wel lekker. Je bent super goed bezig.

Gepost door: Jacqueline | 26-08-09

Elite Heb je niet stiekem al een plekje bij de elite deelnemers aan de Eindhoven marathon bemachtigd?
Wat een trainingen zeg! Unstoppable.

Gepost door: John | 26-08-09

Eindhoven je bent nog steeds lekker bezig Katrien. Ga zo door, blijf heel en Eindhoven wordt een topper

Gepost door: RunningRonald | 26-08-09

Je bent toch best veel bezig en wat een vroege tijden allemaal..
En wat een boefjes die voetbal vandalen, volgende keer moeten ze voor straf de marathon rennen ;-).
Gaat goed en hou het vast en wel genoeg slapen hoor!!!/.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-08-09

A'lecht Waarom verschiet ik daar niet van????

Gepost door: Koen | 27-08-09

pijltjes Hoeligan of niet, als je zo een aleen gelaten pijltje ziet hangen, dan kriebelt dat toch altijd om het om te draaien of te verstoppen. En dan op afstand loeren naar zij die niet meer weten welke kant uit (of ben ik dan een slecht mens?). Opm. Was wel niet in Waregem hè.

Gepost door: cremke | 27-08-09

Richting Met jullie aangeboren vrouwelijke navigatietalent waren die pijltjes en bordjes ook helemaal overbodig :) Als je maar lol hebt.

Gepost door: John | 28-08-09

Veel... 'sOchtends is heerlijk rustig om te lopen, en je voelt je daarna de hele dag/ochtend fit en energiek. Ik was ooit ook zo'n vroege vogel, nog wel trouwens maar nu ga ik meteen naar mijn werk. Je bent wel goed bezig zeg, veel lopen!

Gepost door: Fred | 28-08-09

goe bezig, die marathon wordt (alweer) een succes jong!

Gepost door: Peter | 29-08-09

gek! Katrientje, ik wist wel dat je gek was op lopen, maar om 5u30 de wekker zetten om te gaan trainen, dat vind ik er toch wel over zenne :-) Komt helemaal goed voor jou in Eindhoven! Jij gaat voor de 3u of wat?

Gepost door: Julie | 29-08-09

Met deze instelling zal je ongetwijfeld weer scoren in eindhoven ! Ik ben er echt benieuwd naar !
Blijven lachen he !! En vooral genieten !!

Gepost door: coach mario | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.