04-06-10

Vlug een blogje in Interval style :-)

Geraak op dit ogenblik niet aan de blog (dit horen jullie nu wel vaker , maar veranderingen op het werk laten me helaas niet toe om veel tijd vrij te maken om te bloggen )

na

 

En ook in het uitgekiende schema voor de marathon van Torhout heeft coach Mario geen rustdagen meer voorzien in de volgende dagen ,dus TRAINEN ! en DOORBIJTEN ! en vooral luisteren naar ons lichaam , dat lichaam laat tot nu nog alles behoorlijk toe , nog geen vermoeidheden of pijntjes ,hopelijk lukt dat zo verder , want ik moet echt een PLUIM geven voor op Mario zijnen HOED ,het schema is wel verschillend met mijn vorige ,opvallend is ook de progressie deze keer en de trainingen die ik mag lopen op een wedstrijd ,zo heb je een afwiiselend mooi geheel van trainnen "onder de mensen" bij deze hartelijk dank voor alles Mario !

Zo had ik verleden week woensdagavond een wedstrijd waar ik absoluut geen neen kon tegen zeggen ,hier in mijn achtertuin : VIVIR en AMOR een sponsorloop voor een project vr kinderen uit Guatemala ,een 14km loop waar veel gekende lopers aan deelnemen trouwens ,oa Veerle De Jaegere

im0011

Ik mocht deze ook meelopen maar dan wel terug op hartslag en niet de "grens" overschrijden ,zoals dat wel eens zou kunnen gebeuren in wedstrijden

Al rap had ik een haas van dienst :-) een van de Izegemse Flacskes Patrick De Coster ,iemand met een gelijkmatige pas ,wat moet je nog meer , er waren 4 ronden dwars over de Zilten ,door het platteland ,we zijn gestart aan 4.45min/km en zo mooi op hartslag doorgedraafd soms wat recup om de hartslag niet te laten komen tot het voorgestelde bpm en de laatste ronde wat versnelt om toch nog effe enkele dames in te halen(P zijn idee goed te verstaan)  :-) geeindigd in 1u3min38sec gem 4.33min/km of 13.2km/u 10e dame op 75

Heel tevreden ben ik dan aan de laatste zware 10daagse begonnen ,normaal zou ik dan (als er geen rust moet ingelast worden ,wegens vermoeide benen) aan 186km moeten kom op die dagen, vorig schema waren er dat 152 in het zware gedeelte , we zullen zien hoe ze meevallen ,gisteren en vandaag heb ik de trainingen heel vroeg in de ochtend gedaan (5u45) om de warmte wat te mijden (ik kan het niet zo goed maken met hogere temp°) :-(

Morgenochtend vertrek ik dan ook terug voor een snelle 25km duurloop om 6u , zondag lange versnellingen en maandagavond nog een 35km duurloop soldaat maken ,we zijn er bijna ! de kriebels mogen gerust beginnen komen ! sorry voor het kort verslagje maar mijn kmters zijn des te langer hihi :-)

ps VEEL SUCCES AAN DE LOOPMAATJES DIE DE MC BRIDE 1/2 MARATHON LOPEN ZONDAG ! IK DUIM !

19:49 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (23) |  Facebook |

Commentaren

Straffe madam ! Gij zult nogal vliegen in Toeroet ! :-))

Gepost door: Chris | 04-06-10

Nogmaals wat Mario van zijn dames vraagt durf ik niet eens van ons mannen te verlangen. Als je het verstouwen kunt ja... dan komt de vorm er wel.Dat gaat straks een dijk van een marathon worden.

Gepost door: Tiny | 04-06-10

Ge zijt goed bezig Katrien,je zal er een uitstekende marathon lopen.

Gepost door: anita | 04-06-10

10 daagse nog efkes een 10-daagse calvarietocht en daarna Torhout naar je hand zetten! Succes!!

Gepost door: geert | 04-06-10

ge zijt supergoe bezig !! als ik kan kom ik supporteren in toeroet

Gepost door: Trui | 05-06-10

Al de inspanningen die je nu levert, zul je straks minder moeten doen in Torhout. Heel goed bezig, maar de lat ligt dan ook wel erg hoog, hé.

Gepost door: dirk | 05-06-10

ja halookes 13.2 km/u gemiddeld over een 14km wedstrijd??? Wat zou dat niet geven als je je niet inhoudt en niet op hartslag loopt! ik ben al benieuwd naar het resultaat van die marathon!

Gepost door: Peter | 05-06-10

Ongelofelijk wat een kilometers loop jij !! Petje af ... dat gaat helemaal goedkomen in Torhout.

Gepost door: Jacqueline | 06-06-10

progressie Je zou je tempo's van nu eens moeten vergelijken met vorig jaar. Wat een progressie! Nu nog even heel blijven, maar jij bent eigenlijk nooit gekwetst, en dat komt daar helemaal goed in de NVV. Succes in ieder geval!

Gepost door: gert | 06-06-10

een marathon PR zit er aan te komen hé...succes met de laatste lootjes.

Gepost door: natalie | 06-06-10

@ Tiny ik bibber bij elk schema dat ik verstuur !! :-) Niet iedereen heeft zo een schema he ! Bij het eerste dat ze ooit kreeg voor een marathon , haalde ze amper de 100 km in 10 dagen !! Maar zoals zij het sporten aanpakt en er verder mee wil komen en zal komen , zijn dit de gevolgen die je moet ondergaan ! Deze tempo's liep ze vorig jaar amper op de 10 km .
@ katrien dan !!
Veel succes he !! En bedankt voor je vertrouwen !! Ik vermoed dat ik een fles champagne zal mogen tracteren !! Ik hoop het in elke geval !!
Luisteren naar je lichaam is nu het allerbelangrijkste he !! Niet die laatste 10 trainingen ! Rust nemen als je lichaam erom vraagt ! Ik kan onmogelijk je werk of thuis situatie inschatten , 3 maanden voor je marathon . Dus oordeel daar zelf over of het mogelijk is om de training van een bepaalde dag aan te vatten ! Een mailtje sturen en ik verander eventueel iets zodat de belangrijkste trainingen overeind blijven !!
Heel veel groetjes aan de flacskes die het allemaal schitterend doen !!

Gepost door: coach mario | 06-06-10

een kanjer kan deze trainingen alleen

Gepost door: hans | 06-06-10

schema's 'k loop regelmatig eens een marathon, maar met trainingschema's ben ik weinig vertrouwd...
Niet direct aan mij besteed. Des te groter is dan ook mijn bewondering hoe jij zo plichtsbewust omgaat met zo'n schema de hele voorbereiding lang. Heel veel succes tijdens de Nacht.

Gepost door: aprilvis | 07-06-10

Supermarathon Dat kan niet anders.
De wijze waarop de trainingen afgewerkt en de kilometers afgelegd worden. Een megavet PR gaat dat opleveren.
Succes met de laatste loodjes.

Gepost door: John | 07-06-10

Torhout Jij gaat een PR halen in Torhout!!
Succes met de laatste lootjes en ik hoop op goed loopweer in Torhout. Wieweet zie ik je daar ga nl ook de marathon lopen bij de NVV

Gepost door: Rik | 07-06-10

Jeej!! Stevig bezig Katrien!!! Veel succes met de laatste loodjes!

Gepost door: Wendy | 07-06-10

knap Katrientje hoe jij die trainingen blijft afwerken , knap hoor!!! Ge ga een super tijd lopen daar ben ik zeker van!!!

Doei

Gepost door: kurt Jurgens | 07-06-10

Zo kort is dat verslagje nu ook weer niet hoor :-) Veel succes op je laatste trainingen.

Gepost door: Herman | 07-06-10

De laatste loodjes wegen het zwaarst ; de uitdrukking kennen ze in Belgie dus niet :-) Dat gaat fantastisch worden in Torhout!!

Gepost door: Bjorn Paree | 07-06-10

Mooi! Voor iemand die eigenlijk geen tijd heeft vind ik het een perfect logje :) En het lopen lijdt er niet onder zo te zien...ppffff.

Gepost door: John | 07-06-10

Ja de schema's werken inderdaad. En jij voert ze vlekkeloos uit. Je gaat vliegen Katrientje daar ben ik zeker van.

Gepost door: Yves | 08-06-10

Wow, wat een km leg je af, en zo volgens het schema. En wat Mario schreef, wat je doe je dat getrouw. Die PR van 3:38, die zal eraan gaan. Succes in de laatste dagen!

Gepost door: ruud | 10-06-10

Zo Kanjer Ik denk dat jou meeste kmters er wel opzitten zo voor de marathon komend weekend. Neem nog heel even je rust en je gaat de 18de een geweldige tijd neerzetten. Wie twijfelt daar nu nog aan. Je bent en blijft de rappe dame van hiernaast. Veel succes komend weekend. xx

Gepost door: Rich@rd | 13-06-10

De commentaren zijn gesloten.