02-07-10

de dagen na de marathon....

Vandaag reeds 2 weken geleden dat de Nacht vn Vlaanderen plaats vond ...de "day afther" voelden de spieren niet al te stijf aan moet ik zeggen maar ik was wel moe ,heel mijn lichaam sliep als het ware maar de euforie verzachte dit alles wat :-) 10dagen geen meter gelopen enkel lichtjes gefiets 

9066
 

De volgende dagen kreeg ik als terug een mooi cadeautje in mijn mailbox ...."voila uw schema met je trainingen om te recupereren en het schema voor de marathon Eindhoven ,veel succes ! Groetjes uw Coach Mario "  "als er nog vragen zijn mail gerust " ....ooooh !! vragen ? euuuh neen geen vragen (durf gewoon niet meer hihi) neen serieus ! het ziet er terug heel deftig uit ,ik kreeg  terug (altijd dezelfde vraag) zie jij dat zitten zo altijd met een schema van Mario te trainen ? iedere keer doen wat je opgelegt is ?? altijd lopen volgens je coach het bepaald ...wel JA ! ik loop met een schema en ik hou me eraan zolang ik kan en ik wijk soms wel eens af maar niet zonder te vragen of het wel verantwoord is ...moet ik zonder schema lopen ben ik eerst daags gekwetst , ik zou mij kapot lopen want als ik op het gevoel moet lopen ,zou ik alle dagen lopen liefst zo lang en ver mogelijk ...dus niet oké !

We zijn dus terug gestart met recuploopjes, loslopen ,lichte wissels,middelmatiglange duurloopjes gewoon alles speels zonder iets te forceren , de beentjes voelen dan ook tamelijk fris aan (ondanks de hitte ,maar ik loop 's morgens heel vroeg of 's avonds heel laat)

Wat Eindhoven betreft heb ik terug wat loopmaatjes die mij kunnen bijstaan , oa Gwen die haar "hazentalent" eveneens op trainingen gebruikt :-) en de Flackskes , eentje , Patrick ons "Lustje" traint nu eveneens met een persoonelijk schema(hij heeft reeds iedere keer gewoon met ons meegetraint ,gehaast ,getrokken op trainingen enz) in Torhout liep hij met "ons schema" liefst 3u18min ,dus ik dacht waarom vraag je geen eigen schema ...bij deze ! eentje voor 3u10 ! veel succes !

Morgen starten we samen met een duurloopje van ongeveer 15km gezellig gekwetter en we zijn terug vertrokken ...richting EINDHOVEN deze keer

428251_603_1119338360909-eindhovenbord

19:52 Gepost door Katrien in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Ook hier onderweg voor Eindhoven... veel plezier in de voorbereiding

Gepost door: Wim | 02-07-10

Een EEND,weet je nog, hi hi hi hi Denk dat jij en Mario perfect aanvoelen hoe het moet,blijf vooral doen waar jij je het beste bij voelt en blijf je ding doen en vergeet vooral niet te genieten.Veel succes op weg naar Eindhoven ik wens je alvast het beste toe.

Gepost door: Bart | 02-07-10

Helemaal met je eens Katrien... waar zouden we zijn zonder onze coaches. Zonder schema's zouden we maar "doelloos" rond huppelen.

Gepost door: Jacqueline | 02-07-10

Bambi... ... die stijl ga je nog eens moeten proberen... genoeg trainingen waarop we kunnen oefenen !!!
Tot loops moatje !!!
Bambi girl.

Gepost door: Gwen | 02-07-10

Altijd al gedacht dat je een slaafs en volgzaam type was. Ik ga je weer toeschreeuwen in Eindhoven.

Gepost door: Tiny | 02-07-10

Ik gef me nu ook 2 weken looprust , om er daarna aan te beginnen richtn eindhoven !! tot in roeselaren he ! Daar ga ik vlammen !

Gepost door: coach mario | 02-07-10

Je bent een mooie en sterke vrouw en je gevoel heeft wel gelijk maar de teugels zijn gewoon nodig om dat gevoel te vertalen.
Eindhoven gaat goed komen en als je op de zelfde manier de marathon tijden gaat lopen zoals ik deed, dan zit er zeker een 3:28 uur in!.
Geniet van je mooie marathon en ik zelf heb zeker genoten van het mooie Belgie en de zeer plezante inwoners...
Groetjes en XX van Rinus.

Gepost door: rinus | 03-07-10

Onder goeie begeleiding staan is inderdaad heel belangrijk ... en dat Mario zijn schema's hun werk doen is wel duidelijk. Succes met je voorbereidingen naar Eindhoven toe. Prachtige wedstrijd daar.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 03-07-10

en wij zijn er ook aan begonnen voor eindhoven.. ik heb eens een superstrak marathonschema samengesteld uit een site van "the USA".. schema voor onder 3uur.. amai... ik kom af en toe eens kijken bi u om mijn motivatie te vinden.. succes in je voorbereiding..

Gepost door: Vincent | 03-07-10

Awel, ik heb dat ook Katrien, als ik geen schema zou hebben dan zou er ook geen maat op staan! Ik ga in Einhoven ook samen met jullie starten, ik zie wel waar ik strand, veel succes met je schema!!!

Gepost door: Wendy | 03-07-10

dit is de lekkerste hardloopperiode na een marathon.. rustig aan doen.. geniet ervan

Gepost door: hans | 04-07-10

is eigenlijk geen slecht idee, ga ik ook eens doen denk ik zo'n rustperiode inlassen (maar vermoedelijk wel minder dan 10 dagen)

Gepost door: Peter | 04-07-10

Loop je bij winst van Oranje zondag in Eindhoven de Marathon in het oranje ? ?

Gepost door: Bjorn | 08-07-10

@ Bjorn DEALLLLLLLLLLL !!!!

Gepost door: Katrien | 09-07-10

Veel succes met de voorbereidingen richting Eindhoven

Gepost door: Geert | 22-07-10

De commentaren zijn gesloten.