09-08-10

HAZEN JOB OP LONG LIVE MARATHON GENT

Tussen de marathon trainingen voor Eindhoven hebben we nog een "JOBKE" bij aanvaard :-) diana.jpg

Ons hartsvriendinneke Diana heeft na een tijdje minder lang afstanden te lopen terug in haar koppeke gekregen een marathon te versieren ,de Long live marathon Gent welbepaald ,daar wij reeds voor ander marathons ingeschreven waren (IFF en Eindhoven) was ze wel een beetje ontgoogeld ,en "alleen" een marathon lopen staat bij onze vriendenkring niet in het woordenboek OOOHHH NEEEE !! dus !!!

HET PLAN : effe vlug gemaild naar de coach (Den Mario)hoe we dat konden oplossen ,zoals jullie Mario kennen (binnen de 2u) een mail naar alle "betrokken hazen" :-) oa Chris Rogghe ,P Lustje, ikke ... wat er best en meest doenbaar was voor iedereen ...zelfs begeleiders fietsers (Dirkske)en supporters(Flacskes en Webloggers) ! kortom Diana !! uw marathon zal eentje zonder zorgen zijn ! we zijn onze "hazen oortjes en staartjes" nu al in de krullen aan het leggen  ...en JIJ ! moet nu nog wel verder trainen hé !! VEEL SUCCES ! GENT gaat ons niet rap vergeten JIHAAAAAAAW !

DSCF0062.jpg

Verder gaan we hier ook door met het schema zo streng mogelijk te volgen , verleden week weerstands trainingen samen met de Flac , Tetter en wissel en heuvellopen met Gwen pufffen dus en met de Oost Vloamse SMCers wedstrijdjes gaan lopen ...voor de fun ....zo was er vrijdag een 12km750 loopje in Lovendegem in de bossen ik moest toch een training aan 12.5km/u , Nico en Eddy zouden escorteren en lap dan kom je op het podium :-) 2e dame algemeen en 1e 35+ zelfs met een "pitstop in de mais ! wat wil je nog meer :-) juist een 25km duurloop op zondagochtend  samen met Lustje ,Nico en Gwen 25km aan 5.40min/km veel gezwans maar dat nemen we graag erbij :-) vandaag rust en morgen terug een aanval op een heuvel :-)

ps !!! De webloglopers (SMC) slechte moaten comité deed het zelf terug op alle niveau uitstekend !! Julie liep in Paraguay haar marathon in 3u44 PROFICIAT !! Tinneke een triathlon op zaterdag om U tegen te zeggen , Eva, Kaatje en Jess evenenns een spetterende prestatie op hun tria en Koentje V in Monchau zijn 61e marathon (chapeau) en dan om van de Trail helden te zwijgen oa Veerle, Frank en Peter en al diegene die ik vergeten of buiten mijn weten was !! en dan nog ons specialleke Caroline Devos  die haar debuut als IRONMAN(WOMAN) verleden week in Regenburg als een parel afwerkte CHAPEAU en DIKKE PROFICIAT !! wat is het toch leuk al die mooie resultaten te horen en te lezen ...veel succes iedereen voor jullie volgende trainingen en wedstrijden

 

10:48 Gepost door Katrien | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

01-08-10

Schema Marathon Eindhoven ...GESTART

Hup ! we zijn vertrokken en vanaf nu geen uitspattingen meer ,geen excusses , de "paardenbril" is op gezet sinds vandaag ... en we zijn gestart met een 20km duurloop ,samen met Flacske Lust waren we deze morgen om 7u al door de velden aan het draven ...en we zien het zitten (we motiveren mekaar een beetje :-) )

Gisteren heb ik nog een kort westrijdje meegepikt "De Kriekeloop" in Ingelmunster , was ik helemaal niet van plan ,maar tijdens de week trainingen wordt ik wat "bijgestuurd" door Gwen Sierens ,die had weer zo als gewoonte een "spetterend" idee "zouden we naar de "Krieke" nie gaan lopen zaterdag " ?? ehbahh ja hé ,Manoutje kan daar ook aan de jogging van 2km meedoen

IMGP0070.JPG

Zaterdag stonden we al aan de start eerst de jogging ,samen met Manou in gezelschap van Herman VdB liep ze trots naar de eindstreep , wat glunderde ze die kleine snotneus

De deelnemers van de Kriekeloop stonden reeds klaar (dames 4km heren 8km) ik heb het niet zo voor de korte krachtige wedstrijden ,maar ik wilde toch eens weten als ik een wat heviger tempo aankon (ben nog thans geen strever hihi) bij de favorieten stonden Lies Deruddere , Audrey Goesaert en natuurlijk ons vriendin Gwendoline ,de knal ging af ...een snelle start ! de eerste km ging dan ook naar beneden (parcours vn de Krieke is wel looiend) ik zat aan 4.05 voor de eerste km ,te rap ! maar het tempo verminderde automatisch naargelang het pad steeg en de wind op kop zat :-) de 2e rond begon ik op het juiste tempo te vallen de benen bleven meedraven ,de adem was wel als een grazende merrie maar we bleven tempo houden ,aankomst bergop en gestrand op 16min28 voor 3km850(net geen 4km) goed voor een gem vn 14.2km/u ik werd 7e dame algemeen en 1e Dame 40+ (toch weer een podiumke haha) bij de Seniore dames werd Lies 1e Audrey 2e en Gwen 3e maar in haar cat S2 werd ze puik 1e PROFICIAT ! voila dat hebben we dan ook weer gehad :-) mijn weekje had 78km loopplezier ...:-)

 

Morgen staan er intervals op het menu samen met de heren van Flac dwz gezucht en gepuffffff :-)

 

gwen.jpgIMGP0213.JPG37584_1502636318433_1009958331_1518704_3894122_n.jpgsie.jpg

11:30 Gepost door Katrien | Permalink | Commentaren (24) |  Facebook |